Lords Travel - Follow your dreams!
 
Har du spørgsmål eller vil bestille?

Vil du vide mere om rejsen eller bestille så send en email til mail@lordstravel.dk  eller ring på tlf. 3313 3060.

Bestil Katalog

Bestil en verden af oplevelser og eventyr med Lords Travels rejse-katalog, som er fyldt med inspiration til jeres kommende drømmerejse.

Eller læs den online her.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Verden ligger for dine fødder

LORDS TRAVEL er specialister i rundrejser til Østen, Australien og New Zealand.

Vi tilbyder individuelle rundrejser til jer, der vil ud og opleve kulturen og naturen på rejsemålet uden nødvendigvis at slække på rejsekomforten.  Og altid med behørig respekt for de lokale indbyggere og deres traditioner.  

Langt væk fra masseturismens glitrende facader venter oplevelserne af tropiske regnskove, et fremmedartet dyreliv, etniske bjerglandsbyer, kulturhistoriske monumenter, koralrev, flydende markeder og årtusinde år gamle hulemalerier.  I sanser rejsemålets virkelighed, måske iført et par trekkingstøvler, fra en cykelsadel, en flodpram, en togkupé eller en blidt vuggende elefantryg.

Vores rundrejser er sammensat, så I får en nuanceret og dybdegående oplevelse af rejsemålet, og gerne til priser, der ligger inden for et almindelig feriebudget.  Der er mulighed for at kombinere rundrejsen med et par dages daseferie under solen ved mælkehvide sandstrande og turkisfarvet vand.  Eller kvalitetsshoppe i pulserende metropoler.

Lords Travel leverer også enkle og billige flybilletter til resten af verden.

Professionel rejsearrangør

Hos LORDS TRAVEL er du sikret en ærlig og kompetent rejsevejledning med udgangspunkt i vores rejsekonsulenters store specialviden om de enkelte rejsemål og hotellerne.  Vi sammensætter altid rejsen med udgangspunkt i dine ønsker og behov.  

Hos os er en rejse ikke bare en vare på en hylde.  Vi gør tvært imod alt for at give dig service af højeste kvalitet og dermed også den maksimale rejseoplevelse.  De gode rejseoplevelser er målet for os dem, der tager bo i sindet og bliver en fremtidig kilde til livsglæde og livsinspiration.

Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan komme godt af sted.  

Med venlige hilsner

Lords Travel & Tours
Frederiksberg Allé 68A
1820 Frederiksberg C.
Tlf.: (+45) 33 13 30 60
Fax: (+45) 33 13 38 12
E-mail: mail@lordstravel.dk
Web: www.lordstravel.dk
Medlem af Rejsegarantifonden nr.  1490
Vi har arrangeret rejser siden 1986