Lords Travel - Follow your dreams!
 
Har du spørgsmål eller vil bestille?

Vil du vide mere om rejsen eller bestille, så send en email til mail@lordstravel.dk eller ring på tlf. 3313 3060.

 

Om Lords Travel

Verden ligger for dine fødder

Vi tilbyder individuelle sammensat rejser med udgangspunkt med vores kunders ønsker og behov. Rejser for dem, der vil ud og opleve kulturen og naturen på rejsemålet uden nødvendigvis at slække på rejsekomforten, og altid med behørig respekt for de lokale indbyggere og deres traditioner.  

Langt væk fra masseturismens glitrende facader venter oplevelserne af tropiske regnskove, et fremmedartet dyreliv, etniske bjerglandsbyer, kulturhistoriske monumenter, koralrev, flydende markeder og årtusinde år gamle hulemalerier.  I sanser rejsemålets virkelighed, måske iført et par trekkingstøvler, fra en cykelsadel, en flodpram, en togkupé eller en blidt vuggende elefantryg.

Vores rundrejser er sammensat, så I får en nuanceret og dybdegående oplevelse af rejsemålet, og gerne til priser, der ligger inden for et almindelig feriebudget.  Der er mulighed for at kombinere rundrejsen med et par dages daseferie under solen ved mælkehvide sandstrande og turkisfarvet vand.  Eller kvalitetsshoppe i pulserende metropoler.

Professionel rejsearrangør
Hos LORDS TRAVEL er du sikret en ærlig og kompetent rejsevejledning med udgangspunkt i vores rejsekonsulenters store specialviden om de enkelte rejsemål og hotellerne. Vi sammensætter altid rejsen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Hos os er en rejse ikke bare en vare på en hylde. Vi gør tvært imod alt for at give dig service af højeste kvalitet og dermed også den maksimale rejseoplevelse. De gode rejseoplevelser er målet for os dem, der tager bo i sindet og bliver en fremtidig kilde til livsglæde og livsinspiration.

Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan komme godt af sted.

Med venlig hilsner

Lords Travel & Tours

Frederiksberg Allé 68A

1820 Frederiksberg C.

Tlf.: (+45) 3313 3060

Fax: (+45) 3313 3812

Email: mail@lordstravel.dk

Web: www.lordstravel.dk