Lords Travel - Follow your dreams!
 
Spørg om Thailand

Er der mere du vil vide om Thailand, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 3313 3060 eller sende en email til mail@lordstravel.dk.

 

Thailand

Thailand bliver vi aldrig færdige med...

Thailand bliver vi aldrig færdige med. Og skal vi dømme efter den modtagelse vi får, hver gang vi sætter vores fødder i smilets land, så bliver Thailand heldigvis heller aldrig færdig med os. Måske fordi Thailand har det meste. Stranden. Vandet. Varmen. Køkkenet. Smilene. Pladsen til at opleve nyt eller lade pulsen komme helt ned. Og naturligvis resorts, der forstår hvad forkælelse betyder. Både til familien og til parret.

Det er ikke tilfældigt, at mange kommer tilbage til Thailand. Det gør vi også. Og derfor har vi idag gode aftaler med flere resorts i Thailand - fra Chiang Mai i nord til Koh Lipe i syd. Fælles for dem alle er en høj standard, der giver plads og tid til at byde både stedet og hinanden. Det kræver planlægning og den rigtige pakke  - vi har erfaringen til at finde den til jer.

Lords Travel har arrangeret rejser til Thailand siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.

 

 
 • Førsteklasses Strandferie i Sydthailand

  Førsteklasses Strandferie i Sydthailand

  En klassisk rejse til Sydthailand med en uges strandferie i Khao Lak efterfulgt af en uge på den fredfyldte trope-øen Koh Yao.

  Priser fra: 13.995

  Læs mere
   
 • Strande & Jungle i Sydthailand

  Strande & Jungle i Sydthailand

  Oplev Thailands bedste strande og junglestemning i Khao Sok Nationalpark. Kombiner din badeferie i Thailand med storslåede naturoplevelser.

  Priser fra: 14.495

  Læs mere
   
 •  
 • Femstjernet Familieluksus på JW Marriott

  Femstjernet Familieluksus på JW Marriott

  Femstjernede J.W. Marriott Resort i Khao Lak er et fyrsteligt resort med pragtfulde faciliteter i luksuriøse tropiske omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien.

  Priser fra: 35.995

  Læs mere
   
 • Bungalowferie med stil: The Surin

  Bungalowferie med stil: The Surin

  The Surin er en klasse for sig. Tag på en luksus daseferie til et pragtfuld villa-resort med privat strand.

  Priser fra: 12.995

  Læs mere
   
 •  
 • The Sarojin

  The Sarojin

  Oplev verdenskendt design-luksus. The Sarojin har prydet forsider på verdens mest prestigiøse rejse- og designmagasiner. Bestil rejsen til dette verdenskendte strand resort.

  Priser fra: 12.995

  Læs mere
   
 • Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

  Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

  En oase af luksus. Rejs til en af Thailands mest eksotiske øer Koh Samui og bo på det luksuriøse og intime Tongsai Bay lige nord for pulserende Chaweng med privat strand.

  Priser fra: 16.995

  Læs mere
   
 •  
 •