Lords Travel - Follow your dreams!
 
Spørg om Malaysia

Er der mere du vil vide om Malaysia, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 3313 3060 eller sende en email til mail@lordstravel.dk.

 

Malaysia

Et charmerende miks af historie, moderne bygninger, verdens ældste regnskove og kilometervis af mennesketomme tropiske strande. Om det er mødet med de fascinerende orangutanger på Borneo eller den fristende tropeø Langkawi - Malaysia er indbegrebet af det asiatiske eventyr. Her finder du verdens højeste tvillingetårne, de imponerende Petronas Twin Towers i Kuala Lumpur. Ikke mindre Malaysia imponerende er Iban-folkets langhuse på Borneo, hvori hele landsbyen ofte bor. Her anvender man stadig pusterør, og lokale eksperter vil forsøge at lære jer den ældgamle teknik. Strandelskere og andre badedyr vil tabe deres hjerter til de kilometerlange kridhvide sandstrande, som man ofte har næsten for sig selv. I Malaysia venter nogle af vor klodes mest eventyrlige oplevelser.

 
 • Paradis på Borneo

  Paradis på Borneo

  Oplev Borneos fantastiske naturrigdom. Tag på en 2 ugers eventyrlig rundrejse til Borneo med orangutanger, skildpadder, regnskov og med afslapning ved det luksuriøse Shangri-La Rasa Ria.

  Priser fra: 19.995

  Læs mere
   
 • Malaysias Kulturarv

  Malaysias Kulturarv

  Oplevelser for de kræsne med minder fra kolonitiden. En overdådig kultur-rejse hvor I bor på landets mest traditionsrige hoteller.

  Priser fra: 19.995

  Læs mere
   
 •  
 • Malaysias Kolonitid

  Malaysias Kolonitid

  Få lande i Østen har så rige minder fra kolonitiden som Malaysia. En klassisk rejse hvor I bl.a. bor på det mageløse Eastern & Oriental og det luksuriøse Pangkor Laut Resort.

  Priser fra: 19.995

  Læs mere
   
 • Borneo: Strand og Eventyr i Sarawak

  Borneo: Strand og Eventyr i Sarawak

  En af verdens største øer. Nogle af verdens største oplevelser. Bo i langhuse hos de gamle hovedjægere og oplev de legesyge orangutanger i regnskoven.

  Priser fra: 19.995

  Læs mere
   
 •  
 •