Lords Travel - Follow your dreams!
 
Spørg om Dubai

Er der mere du vil vide om Dubai er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 3313 3060 eller sende en email til mail@lordstravel.dk

 

Dubai

For under 40 år siden bestod Dubai mest af ørkenlandskaber og små havnebyer med beduintelte. En ubegribelig tanke, når man står midt i Dubais kosmopolitiske centrum omgivet af prangende skyskrabere, enorme underholdningskomplekser og travle souks.

Dubai er i den grad kendt for sine ekstravagante visioner og evne til at imponere resten af verden. Foruden ø-grupperne The Palm og The World, hvor sidstnævnte er 300 kunstige øer formet som verdens kontinenter, vækker verdens eneste syvstjernede hotel, Burj Al Arab og verdens højeste bygning, Burj Khalifa også beundring. Og selvom opulente bygninger skyder frem med lynets hast overalt i byen, og alting virker større og mere overdådigt i Dubai, er der stadig mulighed for at opleve lidt af Arabiens mystik i de velbevarede historiske områder som fx Al Bastakiya. En spændende historisk bydel, hvor de gamle vindtårne og labyrintiske gader står side om side med de nye cafeer og lokale kunstneriske miljøer, der knopskyder i området.

På under en halv time fra Dubais centrum kan man nyde den subtropiske varme på de brede  sandstrande, der lokker med azurblåt hav, hvidt sand og masser af vandssportsaktiviteter.